Proefavond wijnmakers 1 december

Vrijdag 1 dec. j.l. zijn de wijnmakers voor de laatste keer dit jaar in de proostenkelder bij mekaar gekomen om zelfgemaakte wijnen van de leden te proeven en te beoordelen.We hadden de volgende wijnen op tafel staan: een berkenwijn van 2013; Johanniter 2015 3x; Phoenix.2015; Rulander 2015; Solaris 2015; Regent 2015; Merlot 2015. Leon Millot2015 en als afsluiter een notenport van kersenwijn ook uit 2015. Aan de hand van een kenmerkenlijst van de gepresenteerde wijnen kon geroken en geproefd worden of de wijnen overeenkomstig de aangegeven kenmerken waren. Het bleek dikwijls moeilijk te zijn die aroma’s te lokaliseren. Al met al een geslaagde avond waarbij de aanwezigen toch weer wat konden opsteken over geuren en smaken van wijn. Klik hier voor nadere info.Recepten e.d. lezing dec. 2017

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.